Banános piramis recept.
A pudingport öntsük kisebb lábosba, majd keverjük csomómentesre a 2 dl tejből elvett 8 evőkanál tejjel és a tojássárgájával, majd a többi tejet hozzáöntve főzzük sűrűre. Hűtsük ki.
A margarint közben keverjük habosra a porcukorral, majd keverjük hozzá a túrót és a kihűlt pudingot.
Egy nagyobb tálcán fektessünk egymás mellé 3 sorban 6 db kekszet. A középső sor kekszre kenjük rá a túrós krém 1/4-ed részét. A banánok héját húzzuk le, majd vágjuk hosszában ketté, végül a hosszában félbevágott banánokat szeljük 4 darabba. A krémbe nyomkodjunk bele 1-1 darab banánt, majd kenjük a tetejére a krém másik negyed részét. A két szélső kekszsort hajtsuk rá a krémre és tapasszuk oda. Készítsünk hasonló módon még egy rúd kekszpiramist.
A kész édességet tegyük hűtőbe fél napra, amíg a keksz megpuhul. Ezután vágjuk fel két ujjnyi vastag szeletekre.