Bakonyi sült tészta
Bakonyi sült tészta
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • füstölt szalonna - 5 dekagramm
  • tejszín - 2 dl
  • gomba - 25 dekagramm
  • napraforgóolaj - 1 evőkanál
  • sonka - 15 dekagramm
  • trappista sajt - 10 dekagramm
  • fusilli tészta - 15 dekagramm
  • Knorr Tejszínes paprikás csirke alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Az olajon megpirítjuk a kockára vágott szalonnát, majd a cikkekre vágott gombát míg saját levét elforrja. Felöntjük a tejszínnel és 3 dl vízzel elkevert alappal, majd felforraljuk.
  2. Hozzákeverjük a száraz tésztát és egy hőálló tálba öntjük. Megszórjuk reszelt sajttal és 175 ºC–ra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.