Feltöltve:

Bakonyi sertéskaraj

timer 0
mood Könnyű
person 0 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl1 dl
Knorr Magyaros Fűszervarázs1 evőkanál
olaj2 evőkanál
füstölt szalonna5 dekagramm
Knorr Pörkölt alap1 csomag
hagyma1 darab
gomba15 dekagramm
csont nélküli sertéskaraj30 dekagramm

Bakonyi sertéskaraj a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A felszeletelt húst fűszerezzük majd serpenyőben az olajon megsütjük, melegen tartjuk tálalásig.Az apró kockára vágott szalonnát a visszamaradt serpenyőben kiolvasztjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és tovább pirítjuk. Ha megfonnyadt rádobjuk a szeletelt gombát és tovább pároljuk. Ha leve elpárolgott felengedjük a 4 dl hideg vizzel elkevert Knorr pörkölt alappal, felforraljuk és 3 percig főzzük. Hozzákeverjuk tálalás előtt a tejfölt, a mártást a húsra szedve tálaljuk.
Galuska vagy tészta körettel ajánljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem