Bácskai rizseshús kolbásszal a Főételek kategóriában
Vágjuk apróra a hagymát és a fokhagymát. Pirítsuk meg a felforrósított olajon egy lábosban.
Közben kockázzuk fel a húst. Adjuk a hagymához és pirítsuk fehéredésig. Öntsünk rá egy kevés vizet és adjuk hozzá a pörköltkockákat.Keverjük el.
Majd adjuk hozzá a kisebb kockákra vágott zöldpaprikát és a sűrített paradicsomot is.Kis lángon, lefedve főzzük meg kb. 3/4 részt.
Ezután adjuk hozzá a karikákra vágott kolbászt, egy kiskanál fűszerpaprikát és a rizst. Öntsük föl forró vízzel és lefedve, időnként megkeverve főzzük készre. Hagyjuk pár percig lefedve mielőtt tálaljuk. Tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel.