Feltöltve:

Bácskai rizseshús kolbásszal

timer 65
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz7 dl
petrezselyem zöld1 csokor
olaj2 evőkanál
Knorr Pörköltízesítő kocka2 darab
füstölt kolbász10 dekagramm
rizs30 dekagramm
hagyma1 darab
zöldpaprika1 darab
fűszerpaprika1 teáskanál
sertéslapocka40 dekagramm

Bácskai rizseshús kolbásszal a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk apróra a hagymát és a fokhagymát. Pirítsuk meg a felforrósított olajon egy lábosban.

2. lépés

Közben kockázzuk fel a húst. Adjuk a hagymához és pirítsuk fehéredésig. Öntsünk rá egy kevés vizet és adjuk hozzá a pörköltkockákat.Keverjük el.

3. lépés

Majd adjuk hozzá a kisebb kockákra vágott zöldpaprikát és a sűrített paradicsomot is.Kis lángon, lefedve főzzük meg kb. 3/4 részt.

4. lépés

Ezután adjuk hozzá a karikákra vágott kolbászt, egy kiskanál fűszerpaprikát és a rizst. Öntsük föl forró vízzel és lefedve, időnként megkeverve főzzük készre. Hagyjuk pár percig lefedve mielőtt tálaljuk. Tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem