Feltöltve:

Bácskai rizses hús

timer 60
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

sertéscomb40 dekagramm
Delikát ételízesítő1 teáskanál
Knorr Gulyásleves-kocka3 darab
rizs20 dekagramm
napraforgóolaj3 evőkanál
paradicsom15 dekagramm
vöröshagyma1 darab
zöldpaprika15 dekagramm
petrezselyemzöld1 csokor

Elkészítés

1. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 1. lépés képe

Az apróra összevágott hagymát megpirítjuk az olajon.

2. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 2. lépés képe

Hozzáadjuk a kis kockákra vágott húst, ízesítjük 1 kiskanál Delikáttal, saját levében pároljuk. Szükség szerint kevés vízzel pótolva, ¾ puhára pároljuk.

3. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 3. lépés képe

Adjuk hozzá a rizst, a kicsumázott, felkockázott zöldpaprikát és a feldarabolt paradicsomot, majd engedjük fel 4-4,5 dl forró vízzel.

4. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 4. lépés képe

Adjuk hozzá a Gulyás leveskockákat, keverjük jól össze.

5. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 5. lépés képe

Közepesen alacsony lángon, fedő alatt, időnként megkeverve, a rizs puhulásáig főzzük. Az utolsó két percben keverjük hozzá a finomra vágott petrezselyemzöldet.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem