Feltöltve:

Bácskai rizses hús

timer 60
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

sertéscomb40 dekagramm
Delikát ételízesítő1 teáskanál
Knorr Gulyásleves-kocka3 darab
rizs20 dekagramm
napraforgóolaj3 evőkanál
paradicsom15 dekagramm
vöröshagyma1 darab
zöldpaprika15 dekagramm
petrezselyemzöld1 csokor

Bácskai rizses hús a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 1. lépés képe

Az apróra összevágott hagymát megpirítjuk az olajon.

2. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 2. lépés képe

Hozzáadjuk a kis kockákra vágott húst, ízesítjük 1 kiskanál Delikáttal, saját levében pároljuk. Szükség szerint kevés vízzel pótolva, ¾ puhára pároljuk.

3. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 3. lépés képe

Adjuk hozzá a rizst, a kicsumázott, felkockázott zöldpaprikát és a feldarabolt paradicsomot, majd engedjük fel 4-4,5 dl forró vízzel.

4. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 4. lépés képe

Adjuk hozzá a Gulyás leveskockákat, keverjük jól össze.

5. lépés

Bácskai rizses hús elkészítés 5. lépés képe

Közepesen alacsony lángon, fedő alatt, időnként megkeverve, a rizs puhulásáig főzzük. Az utolsó két percben keverjük hozzá a finomra vágott petrezselyemzöldet.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem