Baconbe tekert spárga joghurtos hollandi mártással a Szószok kategóriában
Melegítsük elő a sütőt 200 C-ra. Forraljunk fel 1 liter vizet, eközben a spárgát vékonyan hámozzuk meg. A vizet ízesítsük 2 tk Delikáttal, cukorral és citromlével, tegyük bele a spárgát és forraljuk 3 percig. A spárgát folyó hideg víz alatt hűtsük le.
A Knorr Hollandi mártást keverjük el 0,5 dl vízzel és a joghurttal. Melegítsük fel, majd miután besűrűsödött, keverjük hozzá a Rama Vajas Ízt.
Eközben tekerjünk be 5-6 db spárgát egy-egy szelet bacon-be. Tegyük a spárgacsomagokat egy hőálló tálba vagy magasabb falú tepsibe, öntsük rá a mártást.
Reszeljük rá a sajtot és süssük össze 15 perc alatt.