Feltöltve:

Baconbe tekert spárga joghurtos hollandi mártással

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

cukor1 teáskanál
citrom leve1 darab
Delikát ételízesítő1 teáskanál
joghurt1 darab
bacon10 szelet
spárga500 gramm
reszelt sajt100 gramm
Rama Vajas Íz125 gramm
Knorr Hollandi mártás1 csomag

Elkészítés

1. lépés

Melegítsük elő a sütőt 200 C-ra. Forraljunk fel 1 liter vizet, eközben a spárgát vékonyan hámozzuk meg. A vizet ízesítsük 2 tk Delikáttal, cukorral és citromlével, tegyük bele a spárgát és forraljuk 3 percig. A spárgát folyó hideg víz alatt hűtsük le.

2. lépés

A Knorr Hollandi mártást keverjük el 0,5 dl vízzel és a joghurttal. Melegítsük fel, majd miután besűrűsödött, keverjük hozzá a Rama Vajas Ízt.

3. lépés

Eközben tekerjünk be 5-6 db spárgát egy-egy szelet bacon-be. Tegyük a spárgacsomagokat egy hőálló tálba vagy magasabb falú tepsibe, öntsük rá a mártást.
Reszeljük rá a sajtot és süssük össze 15 perc alatt.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem