Feltöltve:

Bableves szalonnával

timer 150
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

liszt1 evőkanál
szalonna10 dekagramm
Knorr Zöldségleveskocka1 darab
hagyma10 dekagramm
zsemle10 dekagramm
gyöngybab (2 órát áztatott)20 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    A babot áztasd vízben 2 órán keresztül.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    1 liter lobogó vízhez add hozzá a Zöldségleves-kockát. Az előzőleg beáztatott babot add hozzá az alapléhez.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Vágd apróra a hagymát és a szalonnát. A szalonnát enyhén olvaszd meg serpenyőben, add hozzá a hagymát és pirítsd meg. Add hozzá a lisztet és enyhén pirítsd meg. Öntsd le az alaplével.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Add hozzá a babot és a fűszereket is. Főzd 25 percig.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Kockázd fel a kenyeret, majd pirítsd meg. Tedd ki tányérokra, majd öntsd le a forró bablevessel. Tálald petrezselyemmel díszítve.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Körözött

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zabkása

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 3

Tükörtojás

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2

Sárgaborsó főzelék

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Klasszikus bundáskenyér

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2