Ázsiai pulyka pirított zöldségekkel a Főételek kategóriában
A rizst főzzük meg annak tasakján olvasott utasítások alapján. A sárgarépát és a kelkáposztát tisztítsuk meg, vágjuk csíkokra, és tegyük félre egy tálba.
A pulykahúst vágjuk vékony csíkokra, és serpenyőben, egy kevés felhevített olajon pirítsuk 2-3 percig, ízesítsük egy kis csipet sóval. Adjuk hozzá a zöldségeket, és pirítsuk közepes lángon 5 percig.
A joghurtot keverjük simára 2 dl vízzel, adjuk hozzá a Knorr ázsiai joghurtos csirkealapot, és jól keverjük el, majd öntsük a húsos-zöldséges keverékhez.
Kevergetve forraljuk fel, majd újraforrástól számított 5-8 percig főzzük alacsony lángon. Tálaljuk a húsos-zöldséges ázsiai ragut a közben megfőtt rizzsel.