Ázsiai joghurtos sertéshús zöldségekkel a Főételek kategóriában
A darált sertéshúst wokban, a forró olajon fehéredésig sütjük.
A meghámozott sárgarépát, megmosott szárzellert felszeleltjük vékony karikára, a húsra szórjuk,
és magas tűzön összepirítjuk.
Végül a natúr joghurtot a 2 dl vízzel és a KNORR ázsiai joghurtos alappal összekeverjük, a zöldséges húsra öntjük, közepes tűzön 3-4 percet pároljuk, hogy a zöldségek kicsit roppanósak maradjanak. A párolás utolsó pillanataiban megszórjuk az aprított petrezselyemmel és röviden összefőzzük.
A körethez, a hosszúszemű rizst bő sós forrásban lévő vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
Tálaláskor a főtt rizst tányérra halmozzuk, és a tetejére
szedjük az ázsiai joghurtos sertéshúst.