Ázsiai joghurtos csirkemell pirított kókuszos rizzsel a Főételek kategóriában
A csirkemellet éles késsel félujjnyi vastag csíkokra daraboljuk, wokban a forró olajon világos pirosra sütjük.
A megmosott póréhagymát, paprikákat vékony csíkokra vágjuk, a húsra szórjuk, és magas tűzön
összepirítjuk.
Végül a natúr joghurtot a 2 dl vízzel és a KNORR ázsiai joghurtos alappal összekeverjük, a zöldségeshúsra öntjük és közepes tűzön, 3 -4 perc alatt összepároljuk.
A rizst 1 evőkanál forró olajon fehéredésig pirítjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű forró vízzel,
sózzuk, megkeverjük, és lefedve lassú tűzön 15 perc alatt megpároljuk. Eközben a kókuszreszeléket zsiradék nélkül arany barnára pirítjuk, a párolódó rizsre szórjuk, húsvillával lazán összeforgatjuk. Tálaláskor a kókuszos rizst tányérra halmozzuk,megszórjuk az aprított zöld korianderrel és mellészedjük az ázsiai joghurtos csirkemellet.