Knorr Bolognai spagetti alap | 1 csomag |
---|---|
víz | 3 dl |
füstölt szalonna | 8 dekagramm |
burgonya | 1 kilogramm |
olíva olaj | 2 evőkanál |
csemege uborka | 15 dekagramm |
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
közepes vöröshagyma | 1 darab |
pulykacomb filé | 60 dekagramm |
asztali só | 1 teáskanál |
Knorr Grill Fűszerkeverék | 1 csomag |
Az olasz hentes tokánya a Főételek kategóriában
A felhevített olajon a csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a félkarikára vágott vöröshagymát, és ha a hagyma is lepirult a csíkokra vágott húst is.
Megszórjuk KNORR Grill fűszerkeverékkel. Kevés vízzel felöntve majdnem puhára pároljuk
A KNORR Bolognai spagetti alapot elkeverjük 3 dl vízzel, majd hozzáöntjük a húshoz. A húst így pároljuk tovább pár percig.
Hozzáadjuk a metéltre vágott savanyú uborkát, és készre főzzük.
Sült kockaburgonyával tálaljuk amit a ragu főzése közben, sütőben sütünk meg olívaolajjal meglocsolva és picit megsózva kb 30 perc alatt 170 fokon.