Avokádókrém lazacos-rákos nyárssal
Avokádókrém lazacos-rákos nyárssal
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person8 fő

Hozzávalók:

  • érett avokádó - 2 darab
  • Knorr Zöldfűszeres Salátaöntet por - 1 csomag
  • natúr sajtkrém - 100 gramm
  • füstölt lazac - 4 szelet
  • garnélarák (főtt) - 6 darab
  • kígyóuborka - 0.5 darab
  • feketebors - 1 csipetnyi
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab

Elkészítés:

  1. Vágjuk félbe az avokádót, vegyük ki a magját, majd kanalazzuk ki a belsejét.
  2. Helyezzük egy konyhai aprítógépbe az avokádót, a krémsajtot, a Knorr-tasak tartalmát és a feketeborsot. Pürésítsük simára.
  3. Tegyük kis pohárkákba a kész krémet, majd ezt helyezzük a hűtőbe 10-15 percre.
  4. Vágjuk vékony szeletekre az uborkát, a paprikát és a lazacot pedig négyszögekre.
  5. Ezután készítsünk kis nyársakat. Húzzuk fel kis nyársakra a lazacot, paprikát, uborkát és a rákot. Helyezzünk egy-egy nyársat a pohárkákba. Tálaljuk otthoni partikon.