tojás | 5 darab |
---|---|
cukor | 5 evőkanál |
csokis puding | 1.5 csomag |
sütőpor | 1 kávéskanál |
tojás | 3 darab |
---|---|
cukor | 3 evőkanál |
vaníliás pudingpor | 1 csomag |
sütőpor | 1 kávéskanál |
tojás | 3 darab |
---|---|
cukor | 3 evőkanál |
epres joghurt | 1 csomag |
sütőpor | 1 kávéskanál |
Ráma | 30 dekagramm |
---|---|
porcukor | 30 dekagramm |
vaníliás cukor | 1 csomag |
kakaó | 1 evőkanál |
Árvácska recept.
Sárga és rózsaszín tésztából őzgerinc formában piskótát sütni. A barna piskótát nagyobb tepsiben sütni. A Ramát habosra keverni a cukorral. Ha a piskóták már kihűltek, akkor lehet tölteni. A barna piskótára a krém 1/3 részét kell kenni. A többi krémbe kakaót keverni. Az őzgerinc formában sütött piskótákat középen kettévágni. Ellentétes színűeket ragasztani össze a krémmel. Hengert tenni a barna piskótára és tekerjük fel, majd kívülről is kenjük be krémmel.