Feltöltve:

Ananásztorta

timer 60
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tészta

tojás8 darab
kristálycukor8 evőkanál
liszt8 evőkanál
sütőpor1 csomag

krem

tej2 dl
ananászlé2.5 dl
tejszín ízű pudingpor4.5 dekagramm
Ráma30 dekagramm
porcukor15 dekagramm
van. cukor1 csomag

Díszítés

ananász konzerv1 doboz

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A 8 tojásból piskótát készítek. Felverem a tojásfehérjét habnak, belekeverem a cukrot, a sütőporos lisztet, végül a tojások sárgáját. Sütőpapírral bélelt tortaformában, előmelegített sütőben tűpróbáig sütöm. Arra vigyázzunk, hogy a sütőbe tevés után 5 percig ne nyissuk ki a sütő ajtaját, mert könnyen összeesik a tészta. Ha megsült és kihűlt, 3 egyenlő részre vágjuk amit a következő krémmel töltünk meg. Krém: a Ramát a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Ehhez hozzákeverjük a tejből, az ananászléből, és a pudingporból készült főzött krémet. Csak akkor szabad a Ramához keverni ha kihűlt a főzött krém. Ezt a két krémet jól összekeverjük, majd a díszítéshez veszünk ki egy kicsit, a többihez pedig teszünk egy kis sárga ételfestéket. Ezzel megtöltjük a lapokat, majd kívülről is bevonjuk és jöhet a díszítés.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem