Ananászos zelleres csirkemell csíkok
Ananászos zelleres csirkemell csíkok
  • timer0 perc
  • moodKönnyű
  • person0 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 25 dekagramm
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • olaj - 3 evőkanál
  • tejszín - 1 dl
  • konzerv ananász - 15 dekagramm
  • spagetti - 25 dekagramm
  • halványító zeller - 2 darab

Elkészítés:

  1. A spagettit sós vízben megfőzzük. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk és forró olajon aranybarnára pirítjuk. Mellédobjuk a felkarikázott zellerszárat és pár perc múlva az ananász darabokat, majd óvatosan hozzáöntünk fél dl vizet. Amikor az elforrt, felöntjük a 2 dl hideg vízzel elkevert KNORR Carbonara alappal és a tejszínnel. Folytonosan kevergetve felforraljuk és még 3-4 percig főzzük. A leszűrt spagettire kanalazva tálaljuk.