csirkemell | 25 dekagramm |
---|---|
Knorr Carbonara spagetti alap | 1 csomag |
olaj | 3 evőkanál |
tejszín | 1 dl |
spagetti tészta | 25 dekagramm |
konzerv ananász | 15 dekagramm |
halványító zeller | 2 darab |
Ananászos zelleres csirkemell csíkok a Főételek kategóriában
A spagettit sós vízben megfőzzük. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk és forró olajon aranybarnára pirítjuk. Mellédobjuk a felkarikázott zellerszárat és pár perc múlva az ananász darabokat, majd óvatosan hozzáöntünk fél dl vizet.
Amikor az elforrt, felöntjük a 2 dl hideg vízzel elkevert KNORR Carbonara alappal és a tejszínnel. Folytonosan kevergetve felforraljuk és még 3-4 percig főzzük. A leszűrt spagettire kanalazva tálaljuk.