Ananászos zelleres csirke
Ananászos zelleres csirke
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 2 dl
  • csirkemell - 25 dekagramm
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • Főzőtejszín - 1 dl
  • konzerv ananász - 15 dekagramm
  • spagetti - 25 dekagramm
  • angol zeller - 2 darab

Elkészítés:

  1. A spagettit sós vízben megfőzzük.
  2. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk és forró olajon aranybarnára pirítjuk.
  3. Mellédobjuk a felkarikázott zellerszárat, pár perc múlva az ananász darabokat, majd óvatosan hozzáöntünk fél dl vizet.
  4. Amikor az elforrt, felöntjük a 2 dl hideg vízzel elkevert KNORR Carbonara alappal és a tejszínnel.
  5. Folytonosan kevergetve felforraljuk és még 3-4 percig főzzük.
  6. A leszűrt spagettire kanalazva tálaljuk.