Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 csomag |
---|---|
burgonya | 20 dekagramm |
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
pulykamell | 50 dekagramm |
Globus Mustár tubus | 1 evőkanál |
12%-os tejföl | 4 evőkanál |
fejes saláta | 1 darab |
porcukor | 1 csipetnyi |
Globus Majonéz light | 6 evőkanál |
konzerv ananász (darabolt) | 15 dekagramm |
só, őrölt fehér bors | 1 csipetnyi |
Ananászos pulykasaláta a Saláták kategóriában
A pulykamellet bedörzsöljük az olajjal elkevert KNORR Szárnyas fűszervarázzsal, és sütőben kb. 180 C-on 30perc alatt pirosra sütjük. A metéltre vágott burgonyát főzzük meg. Delikátos vízben.
A GLOBUS majonézt, tejfölt,mustárt összekeverjük. Ízesítjük kevés sóval, fehér borssal, és porcukorral.
Hozzáadjuk a főtt burgonyát, sült pulykamellet, darabolt lecsepegtetett konzerv ananászt, a megmosott tépett salátát és lazán összekeverjük. Hűtőbe tesszük.
Tálaláskor pirított natúr zsemlekockát adhatunk hozzá és friss gyümölcsökkel dekorálhatjuk.