Feltöltve:

Ananászos pulykasaláta

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Szárnyas Fűszervarázs1 csomag
burgonya20 dekagramm
napraforgó olaj2 evőkanál
pulykamell50 dekagramm
Globus Mustár tubus1 evőkanál
12%-os tejföl4 evőkanál
fejes saláta1 darab
porcukor1 csipetnyi
Globus Majonéz light6 evőkanál
konzerv ananász (darabolt)15 dekagramm
só, őrölt fehér bors1 csipetnyi

Ananászos pulykasaláta a Saláták kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A pulykamellet bedörzsöljük az olajjal elkevert KNORR Szárnyas fűszervarázzsal, és sütőben kb. 180 C-on 30perc alatt pirosra sütjük. A metéltre vágott burgonyát főzzük meg. Delikátos vízben.

2. lépés

A GLOBUS majonézt, tejfölt,mustárt összekeverjük. Ízesítjük kevés sóval, fehér borssal, és porcukorral.

3. lépés

Hozzáadjuk a főtt burgonyát, sült pulykamellet, darabolt lecsepegtetett konzerv ananászt, a megmosott tépett salátát és lazán összekeverjük. Hűtőbe tesszük.

4. lépés

Tálaláskor pirított natúr zsemlekockát adhatunk hozzá és friss gyümölcsökkel dekorálhatjuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem