Feltöltve:

Ananászos pulykasaláta

timer 40
mood Közepes
person 5 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

burgonya20 dekagramm
pulykamell50 dekagramm
só, bors1 csipetnyi
jégsaláta1 darab
Globus Mustár tubus1 evőkanál
12%-os tejföl4 evőkanál
napraforgó étolaj2 evőkanál
porcukor1 csipetnyi
Globus Majonéz light6 evőkanál
Delikát8 ételízesítő1 evőkanál
darabolt ananászkonzerv15 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A pulykamellet bedörzsöljük az olajjal elkevert KNORR Szárnyas Fűszervarázzsal és sütőben kb. 180 °C-on, 30 perc alatt pirosra sütjük.

2. lépés

A GLOBUS majonézt, tejfölt, mustárt összekeverjük. Ízesítjük kevés sóval, fehér borssal és porcukorral.

3. lépés

Hozzáadjuk a metéltre vágott, DELIKÁT8-as vízben főtt burgonyát, a sült pulykamellet, darabolt, lecsepegtetett konzervananászt, a megmosott tépett salátát.

4. lépés

Lazán összekeverjük és hűtőbe tesszük. Tálaláskor pirítóst, vagy pirított natúr zsemlekockát adhatunk hozzá és friss gyümölcsökkel dekorálhatjuk, vagy balzsamecettel tehetjük pikánsabbá.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem