Ananászos kukoricás csirke
Ananászos kukoricás csirke
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 25 dekagramm
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • tej - 3 dl
  • rizs - 10 dekagramm
  • napraforgóolaj - 3 evőkanál
  • sonka - 15 dekagramm
  • konzerv ananász - 10 dekagramm
  • konzerv csemegekukorica - 15 dekagramm

Elkészítés:

  1. A csíkokra vágott csirkemellet forró olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, enyhén borsozzuk, majd az Alapot elkeverjük 3dl hideg tejjel és a húshoz öntjük. Miközben kevergetjük, hozzáadjuk a kukoricát is.
  2. Felforraljuk, majd beledobjuk az ananászkockákat. Újra felforraljuk, aztán mérsékelt tűzön, néha megkeverve készre főzzük (kb. 10 perc).
  3. Sonkacsíkokkal díszítjük, és párolt rizzsel tálaljuk.