Ananászos csirke
Ananászos csirke
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 40 dekagramm
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 evőkanál
  • olaj - 2 evőkanál
  • sajt - 10 dekagramm
  • tejszín - 1 dl
  • méz - 1 teáskanál
  • Knorr Ételsűrítő - 2 evőkanál
  • kurkuma - 1 teáskanál
  • ananász befőtt - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. A csirkemellet felszeleteljük, majd felcsíkozzuk. Befűszerezzük a KNORR szárnyas fűszerrel, és olajon serpenyőben megpirítjuk. Ha megpuhult, hozzáöntjük az ananászt levével együtt. Megszórjuk a kurkumával, hozzáadjuk a mézet, és felforraljuk.
  2. Besűrítjük a KNORR ételsűrítővel és dúsítjuk a tejszínnel. Legvégén hozzákeverjük a reszelt sajtot és forrón azonnal tálaljuk.