Ananászlébe pácolt ,Csirkecomb,Currys rizs és Ananász habszósz
Ananászlébe pácolt ,Csirkecomb,Currys rizs és Ananász habszósz
  • timer90 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

    Elkészítés:

    1. A csirkecombokat jól megmossuk lecsepegtetjük és papír törlővel szárazra töröljük. A szárnyas fűszerkeverékeket ( mézes mustáros szárnyas fűszer , szárnyas pác,flekken) egy kis tálba szórjuk hozzáadjuk a kanál mustárt 1 kávéskanál olíva olajat eldolgozzuk és bekenjük vele a combokat. Tálba helyezzük és egy fél órára a hűtőbe tesszük . A hagymát karikázzuk 1 evőkanál olajat teszünk a serpenyőbe mikor már elég meleg beletesszük a hagymakarikákat . Kicsit süssük majd a combokat ügyesen minden oldalról kicsit megkapatjuk. Ezt a hagymás olajos levet félretesszük , Az ananász konzervet szűrőn átszűrjük a levét egy tepsibe öntjük belefektetjük a combokat kicsit megsózzuk borsozzuk , majd lefedjük Alufóliával , betesszük a sütőbe kb 50 percig sütjük ( pároljuk) majd a Fóliát levéve a tetejét aranybarnára sütjük . A félretett hagymás olajos lét egy mély edénybe öntjük hozzáadjuk az ananászkonzervet és bot mixerrel összezúzzuk, ezután a visszaöntjük a tepsibe hozzákeverjük a 2 deci főző tejszínt 2-3 percig kevergetjük majd mikor már forr a tűzről levesszük.