Feltöltve:

Ananászalagút

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Zselé

sárga színű marcipán15 dekagramm
kompótlé60 cl
zselatin4.5 dekagramm
málna10 dekagramm
szeletelt ananász3 doboz

krem

málna10 dekagramm
porcukor15 dekagramm
Ráma21 dekagramm
vaníliás cukor5 gramm
tojássárgája1 darab
tej10 cl
cukor3 dekagramm
vaníliás pudingpor1.5 dekagramm

Tészta

liszt15 dekagramm
cukor12 dekagramm
tojás6 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Az ananászkarikákat sárga, langyos zselébe mártjuk. Újramártjuk, majd a karikákat egymásra rakjuk, így egy lyukas hengert kapunk. A lyukat beöntjük málnazselével. Lehűlés után kettévágjuk. Málnakrém: a tej egy részével elkeverjük a pudingport és a tojássárgáját. A fennmaradt tejet felfőzzük cukorral, Ramával, és vaníliás cukorral, majd forrás közben beleöntjük a tejjel elkevert pudingport és besűrítjük. Kihűlés után a porcukorral és a Ramával habosra keverjük, és az összetört málnával újra átkeverjük. A hozzávalókból piskótalapot sütünk. Kihűlés után kettévágjuk, és megtöltjük málnakrémmel. A megtöltött piskótalapra ráhelyezzük az ananászt, az oldalát marcipánnal bevonjuk, a marcipánt villával kirecézzük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem