Alufóliában sült csirkemell a Főételek kategóriában
A cukkiniből és a sárgarépából zöldséghámozóval hosszú csíkokat vágunk. Alaposan besózzuk, és fél óráig állni hagyjuk.
A csirkemellből 4 szép szeletet vágunk, és kicsit kiklopfoljuk, majd ízesítjük sóval és borssal. (A sótól veszít a nedvességéből, és emiatt könnyen lehet vele bánni.)
Veszünk egy nagy darab alufóliát, széleit több rétegben felhajtjuk (csak az egyik felén), hogy a nedvesség biztosan a batyuban maradjon.
Kevés olívaolajjal meglocsoljuk az alufóliát, és ráfektetjük a csirkemellet. Erre jön a felszeletelt vöröshagyma és egy jó nagy adag cukkinis-sárgarépa.
Tetejére néhány szem gombát helyezünk. Megszórjuk kakukkfűvel, és meglocsoljuk olívaolajjal. Ráhajtjuk az alufólia másik felét, és a széleit alaposan összenyomkodjuk.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.