csirkemell | 50 dekagramm |
---|---|
alma | 30 dekagramm |
dióbél | 15 dekagramm |
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
Globus Mustár tubus | 1 evőkanál |
12%-os tejföl | 4 evőkanál |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 csomag |
salátamix | 20 dekagramm |
porcukor | 1 csipetnyi |
kis zeller | 30 dekagramm |
Globus Majonéz light | 6 evőkanál |
asztali só | 1 csipetnyi |
Almás-zelleres-diós-majonézes csirkesaláta a Saláták kategóriában
A csirkemelleket bedörzsöljük az olajjal elkevert KNORR Szárnyas fűszervarázzsal és sütőben kb. 180 C-on 30 perc alatt pirosra sütjük.
Delikátos vízben megfőzzük zellert, felcsíkozzuk, és hűtőbe tesszük.
A Globus majonézt, tejfölt, mustárt összekeverjük.
Ízesítjük kevés sóval, fehér borssal és porcukorral.
Hozzáadjuk a metéltre vágott, delikátos vízben főtt zellert és hűtőbe tesszük. A diót durvára vágjuk.
Tálaláskor a salátamixre tesszük a majonézes zellersalátát, a sült csirkemelleket és az almacikket, megszórjuk vágott dióval.