Almás sült csirke
Almás sült csirke
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • csirkemell - 40 kilogramm
  • majoránna - 1 teáskanál
  • olaj - 2 teáskanál
  • liszt - 4 evőkanál
  • alma - 1 darab
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk, és lereszeljük. Összekeverjük a majorannával, gyömbérrel, kevés cukorral. A húst 4 szeletre vágjuk, és kiverjük, hogy jól tölthető legyen, majd a KNORR fűszerrel befűszerezzük.
  2. A tölteléket elosztjuk a négy szelet húson, félbehajtjuk, fogpiszkálóval megtűzzük. Serpenyőben lisztbe mártva margarinon megsütjük mindkét oldalát (kb. 4-4 perc). Fedővel vagy alufóliával letakarjuk, hogy enyhén párolódjon is.