Rama Vajas Íz | 2 evőkanál |
---|---|
csirkemell | 40 kilogramm |
majoránna | 1 teáskanál |
olaj | 2 teáskanál |
liszt | 4 evőkanál |
alma | 1 darab |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 evőkanál |
Almás sült csirke a Főételek kategóriában
Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk, és lereszeljük. Összekeverjük a majorannával, gyömbérrel, kevés cukorral. A húst 4 szeletre vágjuk, és kiverjük, hogy jól tölthető legyen, majd a KNORR fűszerrel befűszerezzük.
A tölteléket elosztjuk a négy szelet húson, félbehajtjuk, fogpiszkálóval megtűzzük. Serpenyőben lisztbe mártva margarinon megsütjük mindkét oldalát (kb. 4-4 perc). Fedővel vagy alufóliával letakarjuk, hogy enyhén párolódjon is.