Feltöltve:

Almás-savanyú káposztás pulykaragu

timer 30
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Magyaros Fűszervarázs1 csomag
olaj3 evőkanál
savanyú káposzta25 dekagramm
babérlevél2 darab
alma1 darab
hagyma1 darab
őrölt kömény1 teáskanál
pulykamell filé25 dekagramm
Knorr Vadas alap1 csomag

Almás-savanyú káposztás pulykaragu a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A megmosott, szárazra törölt pulykamell filét 1 centis kockákra vágjuk, fűszerezzük, borsozzuk. A hagymát apróra vágjuk, és az olajon serpenyőbe megpirítjuk, majd rádobjuk a húst és a felszeletelt fokhagymát.

2. lépés

Ha levét elpárologta a hús, a tűzről levéve pirospaprikával szórjuk meg. Beleforgatjuk az ízlés szerint átmosott káposztát, és a vékony szeletre vágott héjas almát. Babérlevéllel, köménnyel fűszerezzük, öntünk hozzá kevés vizet, és közepes hőn, lefedve kb. 10 perc alatt puhára pároljuk.

3. lépés

Végül felöntjük a 4 dl vízzel elkevert vadas alappal, és 3 perc alatt összeforraljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem