Almás - sajtos virslisaláta
Almás - sajtos virslisaláta
  • timer10 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • citromlé - 1 teáskanál
  • alma - 4 darab
  • méz - 1 teáskanál
  • lilahagyma - 1 darab
  • Globus Majonéz - 4 evőkanál
  • Globus Mustár - 1 teáskanál
  • virsli - 4 darab
  • füstölt sajt - 15 dekagramm

Elkészítés:

  1. A tejfölt, a mustárt, a mézet, a citromlevet és borsot egy tálban összekeverjük.
  2. Az almát meghámozzuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük. A sajtot felkockázzuk, a virslit felkarikázzuk, a hagymát apróra vágjuk és a korábban összeállított majonézes alaphoz adjuk.
  3. Minimum egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.