vöröshagyma | 2 darab |
---|---|
olaj | 4 evőkanál |
sajt | 30 dekagramm |
alma | 4 mag |
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült | 1 evőkanál |
sertés karaj | 60 dekagramm |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 evőkanál |
csiperke | 20 dekagramm |
Almás - sajtos töltött karaj a Főételek kategóriában
3 db meghámozott almát, a gombát, 20 dkg sajtot, s egy kis fej vöröshagymát durva reszelőn lereszelünk, delikátozzuk, s szerecsendióval, KNORR fűszer-keverékkel megszórjuk, s összekeverjük.
A tölteléket a kikloffolt fűszerezett karajszeletekbe töltjük, félbehajtva vagy roládnak feltekerve hajtással lefelé kiolajozott tepsibe rakjuk, rákarikázunk 1 nagy fej vöröshagymát, 1 szem almát, kevés vizet öntünk alá.
A hús tetszés szerint megkenhető tejföllel is. Lefóliázzuk, s előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.
Ha a hús megpuhult, mindegyik szelet húst beborítjuk egy vékony szelet sajttal, s azzal tovább sütjük még 10 percig fólia nélkül.