Almás-diós süti a Desszertek kategóriában
Tészta: keverjük össze a lisztet a sütőporral, majd morzsoljuk össze a Ramával, végül adjuk hozzá a tejet és a tojássárgát. Gyúrjuk jól össze, osszuk kétfelé. Az egyik felét sima hűtőbe tegyük, a másikat a fagyasztóba. Töltelék. az almát pucoljuk meg, reszeljük le, adjuk hozzá a cukrot és a fahéjat, picit főzzük meg, majd hagyjuk hűlni. A tésztát, amit a sima hűtőbe tettünk vegyük ki és nyújtsuk ki. Tegyük Ramával kikent és liszttel beszórt tepsibe. Kenjük meg baracklekvárral, majd egyenletesen terítsük el rajta a diót. Erre rátesszük egyenletesen az almás tölteléket, az almára pedig a pici vaníliás cukorral felvert tojásfehérje habot. Vegyük ki a fagyasztóból a másik adag tésztát és reszeljük rá a töltelékre. Rakjuk előmelegített sütőbe, és süssük pirosra.