Almás csirke
Almás csirke
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 500 gramm
  • olaj - 2 evőkanál
  • vörösbor - 1 evőkanál
  • juharszirup - 1 evőkanál
  • piros alma - 2 darab
  • csirke leves - 500 milliliter
  • mézes mustár - 2 evőkanál
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke - 15 gramm

Elkészítés:

  1. A húst mossuk meg, szárítsuk meg, majd vágjuk kisebb darabokra és szórjuk meg Sült csirke fűszerkeverékkel.
  2. Forró olajon pirítsuk meg a csirkedarabok mindkét oldalát.
  3. Egy lábosban keverjük össze a bort, juharszirupot, mustárt és levest. Forraljuk fel.
  4. Adjuk hozzá a szeletekre vágott almát és pároljuk pár percig.
  5. A szószt öntsük rá a csirkére és pároljuk, míg a hús megpuhul. Rizzsel tálaljuk.