Alföldi gulyásleves
Alföldi gulyásleves
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 liter
  • paradicsom - 1 darab
  • petrezselyemzöld - 1 csomag
  • olaj - 2 evőkanál
  • burgonya - 2 darab
  • zöldpaprika - 1 darab
  • zellerzöld - 1 csomag
  • Knorr Alföldi gulyásleves - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Kockázzuk föl a szalonnát.
  2. A szalonnát pirítsunk meg 1-2 ek olajon. Közben hámozzuk meg a burgonyát és vágjuk apró kockákra. Majd pirítsuk a szalonnával együtt. Öntsük fel bő 1 l forró vízzel, és folyamatosan kevergetve adjuk hozzá a tasak tartalmát. Főzzük 10 percig, majd adjunk hozzá 1-1 db kis kockákra vágott zöldpaprikát és paradicsomot.
  3. Végül pihentessük 5 percig és szórjunk rá friss, finomra vágott petrezselymet, zellerzöldet.