Feltöltve:

Áfonyás csokis keksz

timer 35
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

kockákra vágott Rama50 dekagramm
finomliszt150 gramm
sütőpor1.5 teáskanál
őrölt fahéj1 teáskanál
cukor90 gramm
tej120 milliliter
dobozos, friss áfonya120 gramm
tört, fehér csokoládé0.5 bögre

A tepsi kikenéséhez

Ráma1 darab

Elkészítés

1. lépés

190 fokra melegítsük elő a sütőt, vékonyan kenjünk ki Ramával egy nagy tepsit. Szitáljuk egy edénybe a lisztet, sütőport, valamint a fahéjat. Kézzel morzsoljuk hozzá a Ramát, míg az egész durva morzsakupacra nem emlékeztet, majd keverjük hozzá a cukrot. Adjuk hozzá a tejet, áfonyát, valamint a csokitörmeléket, és vegyítsük el a hozzávalókat. A tepsibe kanalazzunk 8 jól elkülönített kupacot a tésztából, és 20 percig süssük, amíg szép aranybarna színt kap, és tapintásra rugalmas lesz. Néhány percig hagyjuk tortarácson hűlni.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem