A tengerész meleg előétele
A tengerész meleg előétele
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • fokhagyma gerezd - 1 darab
  • tejföl - 200 milliliter
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • zöldbab - 100 gramm
  • burgonya - 200 gramm
  • hagyma - 1 darab
  • zöld olajbogyó - 100 gramm
  • fagyasztott spenót - 200 gramm
  • tonhal konzerv - 300 gramm
  • mozzarella sajt - 100 gramm

Elkészítés:

  1. A babot főzzük meg. A felolvasztott spenótot csöpögtessük le, és tegyük el egy tűzálló tál alján.
  2. Vágjuk a krumplit és a hagymát szeletekre, a fokhagymát zúzzuk össze. Ezekhez tegyük hozzá a tonhalat, az olajbogyót és a leszűrt zöldbabot.
  3. A Knorr Carbonara spagetti alapot keverjük össze a sajttal és a tejföllel, ezzel öntsük le az előkészített összetevőket.
  4. Mindet alaposan keverünk össze, majd az egészet öntsük a spenótra.
  5. Vágjuk fel a mozzarellát szeletekre és tegyük az előétel tetejére. Az egészet süssük 200 fokon kb. 40 percig.