Nagy Ramakönyv

Minden sütemény a boldogság és a szeretet forrása. Tanuljuk hát meg a sütés minden fortélyát! Tökéletesítsük tudásunkat, mert mindenkiben ott rejlik a mestercukrász! Ebben segítünk most, hogy mindenki megtalálja a saját tudásához mért recepteket, a kezdőtől egészen a haladó szintekig.

Önnek nincs más dolga, mint a promóció időtartama alatt megvásárolni 4,5 kg megkülönböztetett csomagolású promóciós Rama sütőmargarint (Rama kocka, Rama tégla, Rama Vajas Íz 250 g és 500 g, Rama 1 kg időszakos termék) és a sárga háttéren zöld színű vonalkódját beküldeni a lenti címre.

Amennyiben az első 60 000 beküldő között van, máris Öné a 2017-es, „A konyhatündértől a mestercukrászig” című Nagy Ramakönyv. A játékban résztvevő termékeket a jobb felső sarokban elhelyezett promóciós dizájnról is megismerheti.

A csomagolásból kivágott vonalkódokat zárt borítékban küldje meg az alábbi beküldési címre, neve, pontos lakcíme és lehetőleg e-mail címe és telefonszáma megjelölésével. Amennyiben mobilszámot is megad, SMS értesítést küldünk, ha pályázata valamiért érvénytelen.

A promóció időtartama:
2017. július 1. - 2017. december 31.

A pályázatok beérkezésének határideje:
2018. január 20.

Beküldési cím:
„A konyhatündértől a mestercukrászig” 1990 Budapest

A Nagy Ramakönyv feladásának várható legkésőbbi időpontja az első 60 000 beküldő részére:
2018. február 28.

Promócióval kapcsolatos reklamációját, kérdéseit, kérjük, küldje el az info@unileverinfo.hu címre, vagy hívja munkanapokon 9–17 óra között a 06 40 400 400 telefonszámot.

A teljes játékszabályzatot az alábbi gombra kattintva olvashatja el.

Adatai az Unilever BCS Hungary Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 182.) (továbbiakban: Unilever BCS) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy az Unilever BCS saját termékeiről, akcióiról, szolgáltatásairól és üzleti partnereinek ajánlatairól postai úton, elektronikusan, levélben vagy telefonon tájékoztatást nyújtson Önnek (direkt marketing). Adatait bizalmasan, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, valamint a további vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok feldolgozását az Unilever BCS megbízásából az Unilever Magyarország Kft. (1138, Budapest, Váci út 182.), a Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.), az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 107-109.), a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazgatóság (1089 Budapest, Orczy tér 1.) végzik. Az Unilever BCS az Ön személyes adatait további harmadik személyeknek - ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulása nélkül - nem adja át, a megjelölt céltól eltérő célra nem használja fel. Személyes adatai az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésére vonatkozó kérését követően a lehető legrövidebb időn belül (de legkésőbb a kérelem kézhezvételétől számított 25 napon belül) törlésre kerülnek. A hozzájárulását és az esetleges törlési kérelmét az Unilever BCS általában egységesen tudja csak kezelni, nem tudja márkánként / aktivitásonként külön kezelni (így törlési kérelem esetén a személyes adatai az Unilever BCS teljes adatbázisából egyidejűleg törlésre kerülhetnek, ami érintheti más, az Unilever BCS által szervezett aktivitásokban történő részvételét is), kivéve ezalól azt az esetet, amikor a hozzájárulás vagy törlési kérelem kifejezetten egy bizonyos, az Unilever BCS rendszereiben külön kezelt adatkezelési listára vonatkozik (pl. direkt marketinges lista). Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelésről tájékoztatást, valamint az adatai helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheti, személyes adatainak kezelése ellen tiltakozhat az Unilever BCS Hungary Kft, 1138 Budapest, Váci út 182. címen; vagy a következő e-mail címen: info@ unileverinfo.hu. Az adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat.