Skip to Content

Grillezz, szurkolj és nyerj!

Grillezz, szurkolj és nyerj!

Vásárolj Globus és Hellmann’s szószokat legalább 1500 forintért és szerezd meg az értékes nyeremények egyikét vagy válassz a garantált nyeremények közül.

Részletek és játékszabályzat:

unileverjatek.hu/globus-hellmanns-euro2024

Mocskosul finom és mocskosul szép is!

A Globus azokat ünnepli, akik evés közben nem zavartatják magukat. Akiket nem hogy nem feszélyez némi maszat, de még imádják is. Akik ott, és akkor mártogatnak, amikor éppen megkívánják. A Globus tesz arról, hogy a meccsnézés izgalma mellett az ízek sem maradnak el! Készülj fel a győzelemre - a pályán és az asztalnál is!

Receptek

A minőség oldalán állunk

A Hellmann's márkája a kiváló minőségű, ízletes és sokoldalú mártások és dresszingek világát képviseli és több mint száz éve a konyhák megbecsült része. A Hellmann's olyan termékeket kínál, amelyek frissességet és élvezetet hoznak minden ételhez. Az alapanyagok gondos kiválasztásával és a hagyományos receptek megőrzésével a Hellmann's a kulináris élmények megbízható forrása. Legyen szó klasszikus majonézről, ízletes szószokról vagy új, különleges ízekről, a Hellmann's mindig a konyhai kreativitást és az ízek kifinomultságát támogatja.

Receptek