Skip to Content
Globus - Aminek megadom magam

Globus - Aminek megadom magam

Globus - Aminek megadom magam

Mindannyian ismerjük azt a pillanatot, amikor igazán vágyakozunk valami finom, szaftos, ízgazdag ételre, és vágyaink tárgya végre ott van előttünk. Semmi más nem választhat el minket attól, hogy átadjuk magunkat az élménynek, és beleharapjunk. Ezt hívjuk mi a Globus-nál ’Nyamm’-pillanatnak.

A Globus szószok mindig központi szerepet játszanak ebben az élményben, hiszen az igazán csábító lakomák elkészítésének utolsó mozzanata, amikor megkoronázzuk étkünket a hozzá illő szósszal, mely finoman aláfesti, vagy épp határozottan kiemeli az étel ízét. Legyen szó hétköznapi fogásokról vagy ünnepi lakomákról, a Globus szószokkal megszámlálhatatlan ’Nyamm’-pillanatot élhetünk át!

A Globusnál mi mégis abban hiszünk a legjobban, hogy a legínycsiklandozóbb ételek végtelenül egyszerűen készülnek. Válassz négy egyszerű alapanyagot a konyhádból, hűtődből, add hozzá az ötödik elemet, azaz a kedvenc Globus szószodat, és meglátod, te is csodát tehetsz!

A Globus márkáról

A Globus név egy tradicionális, hagyományokkal rendelkező márkanevet sejtet, hiszen valóban maga a márkanév sok évre visszamenő tapasztalatot és valódi értékeket takar. A márkanevet első alkalommal 1924-ben jegyezték be zöldség- és gyümölcskonzervekre.

Jelenleg Globus márkanév alatt konzerv húskészítmények, zöldségkonzervek, gyorsfagyasztott zöldségtermékek és gyorsfagyasztott derelyék találhatók, illetve az Unilever által forgalmazott klasszikus dresszingek, azaz a "ketchupmustármajonéz", valamint a 2019-ben bevezetett változatos szószok.

A mai, állandóan változó piaci helyzet és fogyasztói igények folyamatos innovációt és a rugalmasságot igényelnek, ezért a Globus termékeivel is folyamatosan biztosítjuk a megújulást, az innovációt, változatosságot, valamint a termékek minőségének állandóságát is egyben.

Kövess minket!