Skip to Content

Hidegen préselve! A gyümölcsök és zöldségek legjava.

Hidegen préselve! A gyümölcsök és zöldségek legjava.

Az Urban Monkey egy hidraulikus prés segítségével nyeri ki a nyers gyümölcsök és zöldségek legjavát. Ez lényegében olyan, mintha egy elefánt ugrálna rajtuk. A hidegen préselés is hozzájárul a termék frissességhez. Az íz és a minőség számunkra kiemelten fontos, azonban az év nem minden szakaszában áll rendelkezésre az összes gyümölcs és zöldség, ezért időnként, a termesztési szezonon kívüli időszakban, fagyasztott formában érkeznek hozzánk belőlük.

Válogatott gyümölcsök és zöldségek kerülnek termékeinkbe, azoknak minden természetes előnyével. Ennyi az egész. Semmi trükk, semmi mellébeszélés!

Hogyan élvezhetjük ilyen sokáig a friss ízeket?

A HPP, vagyis a nagy nyomású technológiának köszönhetően.

Gyümölcsleveinket NAGYON nagy nyomásnak tesszük ki (6000 Bar – mintha 60km mélyre merülnénk az óceánban), amely elpusztítja a kórokozókat, azonban megőrzi a fontos tápanyagokat. Ennek köszönhető, hogy termékeink biztonságosak és tovább fogyaszthatók a frissen préselt italoknál.

Hidegen a legfinomabb!

A kíméletesen feldolgozott gyümölcslé előállítása összetett és költséges. Ezek a gyümölcslevek ezért sem érhetőek el széleskörben, csak olyan üzletekben, ahol kiemelten fontos a minőség.

Következő cikk

Fenntarthatóság és minőségi összetevők

Fenntarthatóság és minőségi összetevők

Kapcsolódó cikkek